e-Niro

Elbil med batteri på 64 kWh vilket ger en räckvidd på upp till 455 km på en laddning!

Njut av ett mer miljövänligt billiv

Kia e-Niro är en eldriven crossover med fantastisk design och en räckvidd på upp till 455 km på en laddning. Snygg design och smarta funktioner kombinerat med ett lastutrymme på hela 451 liter och nollutsläpp CO2 under körning gör e-Niro till en till en riktig familjebil och ett smartare klimatval.

Kia e-Niro

Upp till 455 km på el

Upptäck en värld fylld med smart bekvämlighet och sköna känslor. Nya e-Niro ger kraftfylld acceleration, snabb laddning och lång räckvidd. Allt i en rymlig, elegant och tyst kupé. Och med noll utsläpp vid köring såklart. En hållbar bilkörning har aldrig känts så bra.

Kia e-Niro

Klimatbonusbil

Helt nya Kia e-Niro släpper inte ut någon CO när du kör och är klassad som klimatbonusbil, vilket innebär att du får en klimatbonus på 60 000 kr* när du köper en ny e-Niro. För kraften står en elmotor på över 200 hästkrafter.
*Klimatbonus beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen och är framräknad enligt uträkning från Transportstyrelsen.se.

Kia e-Niro

Enkel att ladda

Nyttja någon av de publika laddstationerna som finns på allt fler ställen eller montera en laddbox hemma. Vid laddning vid publika laddstationer eller din egna laddbox används en Mode 3 laddkabel (Typ2 kontakt) som kommer med bilen. Du kan avläsa batteriets laddningsnivå även utanför bilen. Bilen snabbladdas på 54 minuter, där laddningstid avser 100kW DC laddning från 0% till 80% laddningsnivå

Kia e-Niro

Boka provkörning

Kia e-Niro

Mer information
om Nya Kia e-Niro

 

Kontakta oss

7 års nybilsgaranti

Ett tryggt bilägande med lång nybilsgaranti från fabrik.

Erbjudanden

Ta del av våra generösa erbjudanden.