Kia EV6 GT

Möt vår snabbaste Kia hittills

Med 585 hästkrafter och två elmotorer går helt nya Kia EV6 från 0-100 km/h på 3,5 sek med en maxhastighet på 260 km/h. Upptäck kraften och körglädjen som kommer med fyrhjulsdrift, elektroniska stötdämpare och elektronisk differentialspärr.

7 års nybilsgaranti

Kia har hela sju års nybilsgaranti från fabrik. Vilket även gäller på våra EV-batterier. Det är kvalitet på riktigt.

Läs mer

Kia EV6 GT faktablad

Läs mer om utrustningsnivåerna och tekniken i helt nya Kia Sportage.

Ladda ner PDF

Design

Sportig och bekväm design

Inspirationen till interiören är hämtad från kontrasterna i naturen. Här möts komfort, snygg design och sportighet under samma tak. Det innebär att trots sin höga prestanda är Kia EV6 GT även en perfekt familjebil.

Ultrasnabb laddning

Tack vare den revolutionerande 800-voltstekniken kan batteriet i Kia EV6 GT laddas 10-80 % på ned till 18 minuter med en >250 kW snabbladdare. *

En unik ljussignatur

Den unika ljussignaturen sträcker sig tvärs över bakluckan. Multi-LED lamporna, tillsammans med pianolackade detaljer, skapar ett unikt och distinkt uttryck. Man missar inte en EV6 GT bakifrån.

Aerodynamisk design

Den sportigt låga taklinjen på EV6 GT slutar i en takspoiler med profil som en flygplansvinge, en design som gör utseendet extra kraftfull och dynamisk. Dessutom förbättrar den aerodynamiken och sänker energiförbrukningen.

Infällda dörrhandtag

De infällda flush-handtagen i dörrarna ser både snygga ut och hjälper till att minska luftmotståndet. Handtagen är automatiska, de fälls ut när du närmar dig bilen med den smarta nyckeln. Ett trevligt välkomnande.

Bli inspirerad att köra

Att köra EV6 GT är ett steg in i framtiden. Interiören och dess funktionalitet har utvecklats in i minsta detalj för att göra körningen så komfortabel, inspirerande och säker som möjligt.

USB-C till baksätet

Kia EV6 GT möjliggör laddning åt alla i bilen. På den bakre delen av mittkonsolen finns praktiska USB-C ingångar för passagerare i baksätet.

Smartare navigation

EV6 GT har en navigation med logisk och enkel vägledning på de dubbla 12,3" välvda skärmarna. Head-up Display med Augmented Reality projicerar den viktigaste informationen och navigationsinstruktionerna tydligt i vindrutan. Det håller dig säker på vägen.

Skålformade stolar

De manuella stolarna är skålformade och gör att du kan sitta lägre i bilen vilket ger en sportigare känsla. Formen på stolarna ger även stöd och komfort på kurviga vägar. Den högpresterande känslan återfinns i detaljerna, bland annat de neongröna sömmarna.

Flytande mittkonsol

Kia EV6 GT är ännu rymligare än den ser ut. Den flytande mittkonsolen skapar rymd och utrymme för alla dina saker, och dessutom en smart placering av den trådlösa smarttelefonladdaren. Ett sätt att göra upplevelsen av EV6 GT ännu större.

Intuitiva touch-kontroller

Via mittkonsolens touch-kontroller kan du välja att aktivera navigationen, infotainmentsystemet eller klimatsystemet. Enkelt, intuitivt och användarvänligt.

Effektiv laddbarhet
Ladda längs vägarna


Med Kia Charge får du alltid en bekymmersfri och lättillgänglig laddningstjänst som är enkel att använda, och genom koldioxidkompenseringen blir laddningen också koldioxidneutral. Kia Charge låter dig ladda med hjälp av appen eller Kia Charge-kortet. Du får även tillgång till Ionity – Europas största laddnätverk, och det växande DCS-nätverket med flera hundratusen laddpunkter över hela Europa och ett brett utbud av smidiga tjänster.

110% klimatpositiv laddning hemma med Kia och Boo Energi


Ladda 110% klimatpositivt hemma med Kia och Boo Energi och få 100 kr/mån i rabatt på elfakturan i 3 år, värde 3 600 kr när du köper eller leasar en ny laddbar Kia. All el som Boo Energi säljer är 100% förnybar. Därutöver, för varje såld kWh, så klimatkompenserar och investerar Boo Energi ytterligare 10% i hållbarhetsprojekt som ökar andelen förnybar energi globalt. Kompensationen täcker den sålda elens livscykel och lite till. Det är klimatpositiv el.