Niro Plug-In Hybrid

Crossover och bonusbil med upp till 49 kilometer på en laddning

En äkta crossover med miljöbilsteknik som dessutom har en klassledande räckvidd på upp till 49 kilometer på en enda laddning. Att välja Kia Niro Plug-In Hybrid är att välja bort alla kompromisser. CO2-utsläpp 31 g/km. Den har en perfekt avvägning mellan ekonomi, flexibilitet och körglädje och en ny drivlina som ger dig ännu större möjligheter. Bilen är även förberedd för drag och har en dragvikt på upp till imponerande 1300 kilo. Avdrag för klimatbonus är ej inräknat i priset. Klimatbonus beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen.

Niro Plug-In Hybrid

Digitalt cluster

Det nya högteknologiska 7-tums helt digitala övervakningsklustret har en digital hastighetsmätare och unik grafik. Den låter dig se viktig statistik som nuvarande körläge, batteriladdning och återstående körsträcka. Du kan anpassa skärmen beroende på vilken information du vill visa.

Niro Plug-In Hybrid

Modern & rymlig design

Niro är ovanligt rymlig för att vara en Plug-In-Hybrid. Med gott om utrymme för huvud, axlar och ben är det enkelt att sträcka ut och sitta bekvämt. Omgiven av moderna och högteknologiska detaljer, är det lätt att känna sig hemma och njuta av resan. 

Niro Plug-In Hybrid

Exteriör design

Den sanna skönheten i Niros aerodynamiska design definieras i hur bilen rullar och rör sig genom luften, för att kunna rulla en extra kilometer.

Nya Niro Plug-In Hybrid

Boka provkörning

Niro Plug-In Hybrid

Mer information
om Nya Niro Plug-In Hybrid

 

Kontakta oss

7 års nybilsgaranti

Ett tryggt bilägande med lång nybilsgaranti från fabrik.

Erbjudanden

Ta del av våra generösa erbjudanden.