Niro Hybrid - En hybridcrossover

Det bästa av två världar

Med effektivitet som utgångspunkt

Niro använder ett parallellt hybridsystem som växlar mellan bensin- och eldrift eller en kombination av båda, där batteriet laddas så snart det är möjligt. Systemet är smidigt och responsivt, samtidigt som det uppnår klassledande effektivitet. Niro är en rymlig hybrid som med baksätena nedfällda har en lastkapacitet på hela 1425 liter. Dessutom finns möjlighet att dra upp till 1.300 kg.

Nya Niro Hybrid

Silhuett med syfte

Den graciösa profilen bidrar inte bara till det sportiga och muskulösa utseendet, det ger också Niro klassledande lågt luftmotstånd med bara 0,29 Cd.

Nya Niro Hybrid

Modern & rymlig design

Niro är ovanligt rymlig för att vara en hybrid. Med gott om utrymme för huvud, axlar och ben är det enkelt att sträcka ut och sitta bekvämt. Omgiven av moderna och högteknologiska detaljer, är det lätt att känna sig hemma och njuta av resan.

Nya Niro Hybrid

Smarta idéer, maximal komfort

Kliv in i den rymliga kupén och du finner en väl avstämd balans mellan teknik och komfort. Koppla av i det bekväma sätet och gör dig redo för nya äventyr. Utforska smarta funktioner som är avsedda för att underlätta din bilkörning och göra den så avkopplande och komfortabel som möjligt.

Nya Niro Hybrid

Boka provkörning

Mer information
om Nya Niro Hybrid

 

Kontakta oss

7 års nybilsgaranti

Ett tryggt bilägande med lång nybilsgaranti från fabrik.

Erbjudanden

Ta del av våra generösa erbjudanden.