Helt nya Kia Niro kommer snart - laddad med positiv energi.

Helt nya Kia Niro är en smidig, kompakt och laddbar crossover – full av spännande design, innovativ teknik och positiv energi.

Nuvarande Kia Niro är en av Kias mest framgångsrika modeller och e-Niro var den andra mest sålda elbilen i Sverige 2021. Snart kommer hela Niro-familjens tre versioner, plug-in hybrid, hybrid och EV, i ett helt nytt utförande. Och elbilen e-Niro byter namn till Niro EV.

Redan idag kan du kontakta din närmaste återförsäljare för att beställa din helt nya Kia Niro.

Ladda ned faktablad .pdf

Upptäck mer av helt nya Kia Niro.

En distinkt utsida 

Helt nya Kia Niro kombinerar progressiv design med ett nutida uttryck, som till exempel de nya "heart-beat" varselljusen. Den breda C-stolpens framträdande design har en aerodynamisk funktion, och de stilrena bakljusen en boomerang-liknande form.

Inspirerande och rymlig interiör 

Generösa mått exteriört betyder ökad komfort interiört. Dessutom är helt nya Kia Niro uppdaterad med den senaste tekniken. Ergonomiska stolar, generöst benutrymme i baksätet och passagerarstol med viloläge kompletteras med dubbla välvda 10,25-tumsskärmar och Multi-Mode Touch Display som enkelt låter dig byta mellan infotainment- och luftkonditioneringens inställningar, samt head-up display med augmented reality.

Stora möjligheter

Det rymliga lastutrymmet kombinerat med en ”frunk” på 20-liter (Niro EV) erbjuder nya Kia Niro gott om utrymme för dina äventyr.

Innovativ design och teknik

Interiören i helt nya Kia Niro är framtagen i balans mellan spännande design och tekniska lösningar. Autobroms vid backning och vid vänstersväng i korsning, fjärrstyrd parkering, elmanövrerad baklucka och highway driving assist 2.0 är några exempel på den innovativa teknik som Kia Niro erbjuder. Väljer du Kia Niro EV är den dessutom utrustad med en vehicle-to-load funktion som kan ladda och driva andra elektriska apparater.

Uppkopplade tjänster


Gör dig redo för en förbättrad körupplevelse, anpassad för den uppkopplade vardagen. Apple CarPlay, Android Auto och Kia Connect är standard i helt nya Kia Niro. Med Kia Connect får du information i realtid som assisterar dig i varje situation och tack vare fjärrstyrning från din smartphone kan du ständigt vara uppkopplad mot din Kia.

Läs mer om Kia Connect

Helt nya Niro lanseras till hösten 2022 men kan beställas redan nu.

Se prislista

En laddbar rörelse

Vi vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el och idag är 82% av de bilar vi säljer laddbara och vi har det lägsta genomsnittliga CO2-utsläppet (35gram/km) av de bästsäljande bilmärkena i Sverige.

Men vi nöjer oss inte där. Vårt mål är att sälja 100% laddbara bilar år 2024.

Läs mer

Förbrukning ej fastställd. Fastställs vid homologering.