Helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid / Hybrid

Möt helt nya Kia Sportage. 

Nu lanseras helt nya Kia Sportage – en sportig SUV lämpad för såväl pulserande storstadskörning som äventyr ute i det fria. Kia Sportage kommer i två versioner där hybridutförandet som lanseras nu har en dragvikt på 1650 kg vilket gör sig perfekt för tyngre släp. I april kommer även helt nya Kia Sportage som plug-in hybrid. Idag är 78% av vår försäljning laddbar och det här blir ytterligare ett steg mot vårt mål 100% laddbart 2024.

7 års nybilsgaranti

Kia har hela sju års nybilsgaranti från fabrik. Vilket även gäller på våra EV-batterier. Det är kvalitet på riktigt.

Läs mer

Kia Sportage faktablad

Läs mer om utrustningsnivåerna och tekniken i helt nya Kia Sportage.

Ladda ner PDF

Inspirerad av naturen. Med ett stort mått av självförtroende.

Helt nya Kia Sportage

Kraftfull design

Slank och kraftfull design i kombination med en väl avstämd detaljrikedom har resulterat i en sportig SUV med prominent närvaro på vägen.

Naturligt utmanande

Den nya designen ger Sportage en mer kraftfull och mångsidig karaktär. En nutida SUV som passar både i stan och på äventyr ute i det fria.

Ett bestående första intryck

Ett ikoniskt "ansikte": Den snyggt detaljerade integrerade svarta grillen i "honeycomb"-design sträcker sig längs hela fronten och kontrasterar elegant mot de distinkta strålkastarna.

Ett ikoniskt "ansikte": Kia Tiger Nose

Kias ikoniska Tiger Nose, den komplexa frontdesignen tillsammans med karossens rena och uttrycksfulla linjer, förstärker det visuella intrycket.

Sportig siluett

Sportage arv märks tydligt i den sportiga siluetten. De kromade detaljerna tillsammans med de svarta fönsterlisterna, svarta taket och de arkitekttoniskt utformade C-stolparna skänker Sportage ett nutida uttryck.

Intryck från alla håll

Intrycket bakifrån accentueras av LED-ljussignaturen som sträcker sig längs de breda skuldrorna. Den bakre vindrutetorkaren är dold under takvingen och ger akterpartiet en elegant design och förbättrad bakåtsikt för föraren.

Bekvämlighet

Gör varje resa till ett nöje

Kia Sportage är helt nyutvecklad med en design som sätter föraren i fokus. Förarmiljön är full av trevliga överraskningar för att göra körningen så lättsam och njutbar som möjligt.

Terrain Mode

Oavsett vart resan leder, med Terrain Mode justeras inställningarna i din Sportage automatiskt för en optimal dynamisk körning i alla miljöer och förhållanden, inklusive snö, lera och sand. Electronic Control Supsension ger bästa möjliga komfort, utan att tumma på rörligheten.

Olika körlägen

Välj mellan Sport mode eller Eco mode och låt systemet justera antisladdsystemet, styrning och pedalresponsen för optimal dynamisk körning. På så sätt har du kontroll och körglädje oavsett förhållanden.

Väl utnyttjade utrymmen

Tillsammans med det generösa ben- och huvudutrymmet tar Sportage smart tillvara på alla ytor. Stora mugghållare, jackhängare och hållare för tygpåsar i baksätet är bara några exempel.

Förfinade utrymmen höjer standarden

Bagageutrymmet i uppfällt respektive nedfällt baksäte mäter 587/1 776 liter (VDA) för Sportage Hybrid och 540/1 715 liter för Sportage Plug-In Hybrid. Baksätets ryggstöd kan fällas ned i en 40:20:40-delning.