XCeed Plug-In Hybrid

Kia XCeed Plug-in-hybrid är en stilsäker crossover med urban känsla.

En sportig crossover med fokus på design och körglädje

Upplev en urban crossover som kombinerar de praktiska egenskaperna från en suv med sportig design och en dynamisk körupplevelse. Lägg extra märke till fronten, där grill, strålkastare och luftintag har ett distinkt uttryck. När man beskådar den djärva designen och den lekfulla personligheten så blir det självklart att helt nya Kia XCeed är till för dig som letar efter nästa äventyr.

Laddhybrid Crossover

Laddhybrider brukar också kallas plug-in hybrid och drivs av både en elmotor och en förbränningsmotor. Man kan ladda laddhybriden på samma sätt som en elbil, men tack vare förbränningsmotorn behöver man inte bekymra sig om bilens räckvidd när batteriets effekt avtar.

Kia XCeed Plug-In

Teknikens framsteg

Regenerativ bromsning skapar energi som laddar ditt batteripaket när du bromsar. "Coasting Guide" analyserar din rutt så att du kan veta när du ska ta foten från pedalen. "Virtual Engine Sound System" aktiveras endast i elektriskt läge för att säkert meddela fotgängare om din närvaro.

Kia XCeed Plug-In

Välj körläge

EV / HEV-knappen låter dig prioritera mellan ren elektrisk eller hybridläge, i vilket fall både batteri och bensinmotor används för att driva fordonet. Sportknappen ger dig ännu mer prestanda.

XCeed Plug-in-hybrid

Boka provkörning

Mer information
om Nya Kia XCeed
Plug-In Hybrid

 

Kontakta oss

7 års nybilsgaranti

Ett tryggt bilägande med lång nybilsgaranti från fabrik.

Erbjudanden

Ta del av våra generösa erbjudanden.