Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid.
En uppdaterad crossover.


Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid är en laddbar crossover för en aktiv livsstil.

En perfekt blandning av funktionalitet och design som sticker ut. Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid har fått en sportigare exteriör och kommer med innovativa säkerhetsfunktioner och uppkopplade tjänster.

Kommer snart.

Sportig design.


Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid är utformad för att vara distinkt, med ny design av front, grill och LED- strålkastare samt nya innovativa luftintag som minimerar luftmotståndet. De starka proportionerna ger nya XCeed en särskiljande, sportig siluett som tar för sig på vägen.

Dynamisk körning.


Köregenskaperna i nya XCeed Plug-In Hybrid är noggrant utvecklad av Kias europeiska ingenjörsteam med skräddarsydd fjädringsinställning, kompakta yttre mått och en lägre tyngdpunkt för komfort och körglädje.

Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid har en effektiv drivlina bestående av ett 8,9 kWh lithium-polymer batteri och en 44,5 kW elmotor som i kombination med en 1,6 liter bensinmotor ger en kombinerad effekt på 141 hk och 265 Nm och en räckvidd på upp till 42 km på el.

Laddhybrid

Laddhybrid

Nya, laddbara XCeed Plug-In Hybrid innebär ytterligare ett steg mot vårt mål att ha 100 % laddbar försäljning i Sverige 2024.

Uppkopplade tjänster

Uppkopplade tjänster

Optimera körupplevelsen med uppkopplade tjänster som Kia Connect, Apple CarPlay och Android Auto – som låter dig lyssna på din favoritpodd eller på din spellista. Med Kia Connect kan du planera din resa i mobilen, för att sedan öppna resan i bilens navigation.

Trygga säkerhetsfunktioner

Trygga säkerhetsfunktioner

Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid har en hög säkerhetsnivå redan i standardutförande med bland annat adaptiv farthållare och autobroms med skydd för fotgängare och cyklister.

Inbjudande interiör.


XCeed Plug-In Hybrid erbjuder en modern och inbjudande interiör där designen uppdaterats och domineras av det 12,3” stora digitala klustret och den 10,25” stora pekskärmen och infotainment- systemet. Som alltid hos Kia är nya XCeed Plug-In Hybrid även utrustad med rattvärme.

 

Tre utrustningsnivåer — generöst standardutrustade

Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid erbjuds i tre olika utföranden: Action, Advance och Advance Plus.

Action är generöst utrustad med bland annat 10,25" navigationssystem med TomTom, Kia Connect, Apple CarPlay och Android Auto, 18" aluminiumfälgar, adaptiv farthållare, eluppvärmbar läderratt, LED huvudstrålkastare och aktiv filhållningsassistans.

Advance har bland annat delläderklädsel (konstläder), dödavinkel varning/varning för bakomvarande trafik, elmanövrerad baklucka, Highway Drivning Assist (HDA) och eluppvärmbara framstolar och ytterplatser baksäte.

Advance Plus har bland annat elmanövrerad förarstol med minne, LED-innerbelysning, självparkeringssystem, skyltskanning, trådlös laddning för mobiltelefoner och ventilerade framstolar.

Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid lanseras till hösten men kan beställas redan nu. Kontakta din Kia-återförsäljare.

Se prislista

 

Förbrukning ej fastställd. Fastställs vid homologering. Källa försäljningssiffror: Vroom jan-jun 2022